Gebak
Heerlijk voor bij de koffie, feest of evenement: gebak van De Bakkerij!
Heerlijk voor bij de koffie, feest of evenement: gebak van De Bakkerij!
Gevarieerd gebak
Een mix van diverse soorten gebak.
Eventuele voorkeuren voor het type gebak kunt u bij het online afrekenen als opmerking toevoegen.
Glutenvrij/Lactosevrij Aardbeiengebak
Aardbeien cheesecake. Een gebakje met twee lagen glutenvrije cake gemaakt van rijstmeel, lactose-vrije creme en afgewerkt met frisse aardbeien.
Glutenvrij/Lactosevrij Chocoladegebak
Gluten en Lactose-vrije chocolade bavaroise tussen cake. Lactose-vrije room en magere cacao
Vegan Aardbeiengebak
Een veganistische aardbeienmousse tussen laagjes van chocolade biscuitgebak met aardbeiblokjes in een zachte mousse.
Chipolatagebak
Het originele chipolatagebak zoals deze bedoeld is, lekker zacht cake kapsel omringd door de amandel marsepein met een chipolata die je doet denken aan de smaak van vroeger
Petit Four met tekst/afbeelding
Petit four met een tekst of afbeelding naar keuze. Bekijk hier onze flyer.
U kunt uw tekst/afbeelding uploaden via dit formulier. Vergeet niet de corresponderende optie hiernaast aan te klikken.
Grootte: ca. 5 x 5 cm.
Mokka Hazelino
Hazelnoot, luchtige hazelnoot mokka crème aangezet met hazelnootkrokant, een rozet crème en afgewerkt met een chocolade en een hazelnoot.
Hazelnootcremeslofje
Net weer even anders. Met een basis van roomboter amandelkoek en opgespoten met hazelnoot crème lekker en goed houdbaar.
Amaretto Hazelino
Christoffel Hazelino
Christoffel Hazelnootschuim, luchtige chocoladecreme op basis van echte Callebaut chocolade, aangezet met pure chocoladeschaafsel, rozet creme afgewerkt met een Amarene kers.
Hazelnootcrème Slofjes
Net even anders. Met een basis van roomboter amandelkoek en opgespoten met hazelnoot crème.
Aardbeien Triangelgebak
Een driehoek van genot met een combinatie van aardbeien, cake en verse quark. Apart en chique te presenteren.
Ook nog in twee of zelfs vier delen te snijden en daardoor geschikt te maken voor high tea of klein dessert. Een lust voor het oog en een streling voor de tong.
Mandarijnen Triangelgebak
Heerlijke frisse kwark-slagroom tussen cakelagen die royaal zijn belegd met mandarijnen partjes en bestreken met vruchten-gelei.
Kan heel goed in tweeën of zelfs in vieren gesneden worden voor high tea of dessert.
Chocolade Truffeltaart
Een romige chocolade ganache met truffels, gemaakt van de befaamde Valrhona chocolade. De absolute verwencombinatie voor de chocolade fijnproevers!
Prijs per taartpunt.
Sinaasappel Bavaroise Gebak
Zonnige oranje bavaroise gebak, opgebouwd met Harde Wener, Sinaasappel bavaroise met stukjes sinaasappel, afgewerkt met een coulis van Bloedsinaasappel.
Lepelgebak
Lepelgebak: handig in een bakje met het lepeltje al bijgeleverd. U hoeft er alleen maar van te genieten!
Room Kwarkgebak
100% natuurlijke Hoeve kwark, room, cake op een wener bodem gedecoreerd met poedersuiker.
Bijzonder en heel erg lekker bij de koffie/thee! En heel goed te serveren als zoet dessert en bijzonder bij een kaasplateau.
Apfelstrudl
Traditioneel Oostenrijks gebak.
Eettip: Apfelstrudl wordt vaak gegeten met slagroom, ijs en/of warme vanillesaus.
Aantal | Artikel | Prijs |
---|---|---|
Totaal | €0.00 |
Bij De Bakkerij heeft u een ruime keuze aan dagelijks vers gebakken broodjes met het heerlijkste beleg. Wij maken uw broodje klaar terwijl u wacht in De Bakkerij, maar bezorgen ook op uw werk of bij u thuis!